Postopek certificiranja Zaščiteni kmetijski pridelki in živila
Pridelovalec oz. predelovalec lahko vstopi v shemo »Zaščiteni kmetijski pridelki in živila« z vsemi tistimi kmetijskimi pridelki oz. živili, za katere so potrjene specifikacije s strani MKGP ali EU in za njih ne obstaja omejitev certificiranja v Sloveniji. Pridelovalci oz. predelovalci vstopajo v shemo individualno (posamezno certificiranje) ali skupinsko (kot člani skupine pridelovalcev/predelovalcev).
Več informacij o postopku certificiranja najdete v dokumentu 1.80doc – Pravila postopka certificiranja (uvodni del + Priloga 4).
Kontakt
Marina Koren Dvoršak
Vodja certifikacijske enote neakreditiranih shem certificiranja in sheme
Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZKPŽ)
Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZKPŽ)
Andreja Kolar
Vodja certifikacijske enote ekološko kmetijstvo – pridelava
Vodja certifikacijske enote Premium piščančja reja (PPR)
Koordinatorka sheme Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZKPŽ)
Vodja certifikacijske enote Premium piščančja reja (PPR)
Koordinatorka sheme Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZKPŽ)