Skip to main content

  • Interes
  • Sheme certificiranja
    • Ekološko kmetijstvo
    • Pridelava
    • Predelava, prodaja
    • Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZOP, ZTP, ZGO, VK)
    • Izbrana kakovost
    • Integrirana pridelava
    • Standard »Pridelano / proizvedeno brez GSO«<sup>©</sup>
    • Standard »Naravna in ekološka kozmetika«<sup>©</sup>
    • Standard »Seneno meso«<sup>©</sup>
    • GlobalG.A.P.
    • V-label
    • IFS, BRC, HALAL, ISO 9001, ISO 22000
  • O nas
  • Objave in mediji
  • Dokumentacija
  • Kontakti

Integrirana pridelava

Nacionalna shema certificiranja z najdaljšo tradicijo.

  • O shemi
  • Postopek certificiranja
  • Zakonodaja in tehnološka navodila
  • Označevanje
  • Koristne povezave

Zakonodaja in tehnološka navodila Integrirana pridelava

Tehnološka navodila za integrirano pridelavo grozdja
Tehnološka navodila za integrirano pridelavo sadja in oljk
Tehnološka navodila za integrirano pridelavo hmelja
Tehnološka navodila za integrirano pridelavo zelenjave
Tehnološka navodila za integrirano pridelavo poljščin
Pravilnik o integrirani pridelavi o integrirani pridelavi poljščin, zelenjave, hmelja, sadja in oljk ter grozdja

Kontakt

Marina Koren Dvoršak

Vodja certifikacijske enote neakreditiranih shem certificiranja in sheme
Zaščiteni kmetijski pridelki in živila (ZKPŽ)

E: marina.koren-dvorsak@ikc-um.si
T: +386 (0) 2 613 08 32
M: +386 (0) 70 553 425

David Šket

Koordinator certifikacijske enote neakreditiranih shem certificiranja

E: david.sket@ikc-um.si
T: +386 (0) 2 613 08 32
M: +386 (0) 70 643 939

Obvestila

21. Marec 2023

OBJAVLJEN NOV PRAVILNIK O INTEGRIRANI PRIDELAVI S TEHNOLOŠKIMI NAVODILI

V petkovem Uradnem listu RS številka 31/2023 sta bila objavljena Pravilnik o integrirani pridelavi poljščin, zelenjave, hmelja, sadja in oljk ter groz…
Več
16. Marec 2023

PODALŠAN ROK DO 30. 3. 2023 ZA PRIJAVO INTEGRIRANA PRIDELAVA IN EKOLOŠKO KMETIJSTVO

Obvestilo o podaljšanju roka za prijavo oziroma obnovitev prijave v kontrolo za integrirano pridelavo, ekološko kmetovanje, ekološko čebelarjenje - do…
Več
17. Februar 2023

PODALJŠAN ROK do 20. marca 2023 ZA PRIJAVO v kontrolo EKOLOŠKEGA KMETIJSTVA, IP in do 30. junija 2023 ZA SENENO PRIREJO

Obvestilo o podaljšanju roka za prijavo oziroma obnovitev prijave v kontrolo za integrirano pridelavo, ekološko kmetovanje in seneno prirejo Ministr…
Več

IKC Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM
Pivola 8, SI-2311 Hoče
T: +386 (0)2 613 08 31, +386 (0)2 613 08 32
E: info@ikc-um.si

Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja:
Evropa investira v podeželje (Seneno meso in mleko)
EIP projekt: Seneno meso in mleko

Splošni pogoji in zasebnost
2021 © IKC UM | Vse pravice pridržane.
Oblikovanje: K2 Design, Izvedba: MojWWW